مدیرکل بنیاد شهید لرستان؛ سردار شهید مصطفی میررضایی پرورش یافته مکتب رسول الله (ص) بود
حجت الاسلام والمسلمین دکتر هبت الله هاشمی در ۲۸ صفر، سالروز رحلت نبی اکرم(ص) و سبط اکبرش و در مراسم چهلم مادر سردار شهید مصطفی میررضایی به تبیین سبک زندگی قرآنی پیغمبر (ص) و امام مجتبی (ع) و الگوگیری شهید میررضایی و دیگر شهدا از این سبک زندگی پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر هبت الله هاشمی در بیست و هشتمین روز از ماه صفر، در حالی که محبین اهل بیت علیهم السلام عزادار آخرین فرستادهی الهی و سبط اکبرش امام مجتبی (ع) بودند، با حضور در مراسم اربعین درگذشت مادر سردار شهید مصطفی میررضایی؛ از فرماندهان شجاع و رشید لرستان، جنوب و غرب کشور و یکی از سرداران سرافراز مکتب پیامبر (ص)، ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز ارتحال جانسوز نبی اکرم (ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، درگذشت این مادر بزرگوار را از طرف خود و همکاران، در نهاد شریف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان، به خانواده محترم شهید، خانواده معزز شهدا و ایثارگران و مردم شهیدپرور تسلیت گفت و در بیاناتی به تبیین سبک زندگی قرآنی و توحیدی و تشریح ابعاد مختلف شخصیت نبی اکرم (ص) پرداخت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان افزود: زوایای مختلف زندگی حضرت ختمی مرتبت و تمامی حرکات و سکنات او، روش، منش و سیرهی حضرت، مبنای توحیدی داشت و بر پایه قرآن استوار بود.
حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه یکی از خصوصیاتی که پیامبر اسلام در جامعه بعد از شهادتش نهادینه کرد، همین سبک زندگی قرآنی و توحیدی بود، اضافه کرد: نبی اکرم(ص)، به ما یاد داد که با تبعیت از قرآن، افکار و رفتار و زندگی خود را بر اساس رضایت خدا و طبق قرآن تنظیم و تلاش کنیم تا سیرهی او را در سطوح مختلف جامعه نهادینه کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید همچنین به بیان ارزشهای اخلاقی و رفتاری امام مجتبی (ع) پرداخت و بیان داشت: سبط اکبر پیامبر به تأسی از جد بزرگوارش و به عنوان هادی جامعه، طریق هدایت و رهبری امت اسلام را در پیش گرفت و راه رسیدن بشریت به کمال و چگونه زندگی کردن در جامعه را بر اساس تعالیم قرآنی به سراسر عالم آموختند.
دکتر هاشمی، ادامه داد: امام حسن مجتبی (ع)، در عین مظلومیت، مظهر جود و بخشش و شجاعت و عزت بود که هر کدام از این صفات برجسته اخلاقی برای ما و جامعه ما درس است. او که اسطوره صبر و بردباری بود، به ما چگونه زندگی کردن را آموخت و این طریق چگونه زیستن، تاکنون به لطف خدای متعال به عنوان یک ودیعهی الهی برای جامعهی بشری به یادگار مانده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، در ادامه ابراز داشت: یکی از فرزندان این مکتب، سردار سرافراز اسلام، شهید مصطفی میررضایی، فرزند مادر بزرگواری است که چهل روز از پیوستن او به فرزند شهیدش میگذرد. این سردار رشید، در زندگی اجتماعی خودش مردمدار و با اخلاق بود، به گونهای که زبانزد عام و خاص شد. در میدان جنگ این فرمانده دلیر، یک رزمنده شجاع و نترس بود. روزی که خیلیها از جنگ و حوادث ناشی از آن، پا به فرار میگذاشتند، این مصطفی ها بودند، این میررضاییها بودند که درخشیدند و جامعه را در سطح کشوری و استانی، با قدم و قلم و راهکار و راهبرد خودشان بیمه کردند.
حجت الاسلام هاشمی تصریح کرد: بر پایه همین ایثار و رشادتها است که امروز ما و شما در آسایش و آرامش زندگی میکنیم و این نتیجه شیر پاک مادرانی است که این سرداران دلیر را در دامان خودشان به سبک نبوی و علوی و فاطمی تربیت کردند.
دکتر هاشمی اظهار داشت: اگر امروز همه ما به مصطفی میررضاییها میبالیم و با تمام وجود به آنان افتخار میکنیم، بخش عمده و اساسی این امر، مربوط به پدران و مادران شهدا است و البته بخش اساسی آن مال آن مادری است که از جگر گوشه خودش میگذشت و چنین فرزندی را تربیت و تحویل جامعه داد. و این تربیت قرآنی پدران و مادران این سرداران شهید، به ما یاد میدهد که ما باید در مکتب رسول الله (ص) و در مسیر پر نور پیامبر و اهل بیت (ع) باشیم.