یادبود سردار شهید مصطفی میررضایی در سالروز عملیات کربلای 5
یابود سردار مصطفی میررضایی در سالروز عمليات كربلاي 5، در راستای حفظ یاد و خاطرهی سرداران و رزمندگان رشید و دلاور که نامشان در پهنهی تاریخ انقلاب اسلامی چونان ماه درخشنده و بسان خورشید چشم نواز است.
با سردار حاج روح الله نوری قبل از حادثه ی تلخ از دست رفتن این عزیز؛ صحبتی از مصطفی میررضایی شد، من شاهد بودم آقای نوری که فرمانده لشکر در زمان جنگ بود چقدر از مهارت و توان ایشان و فهم عمیقشان تعریف کرد، از فامیل و دوستان همیشه در وصف شجاعت و درایتش زیاد می شنیدیم. به راستی یکی از برجستگان لرستان در جنگ و از بزرگانی بود که می توانست بین مردم و لرستانیها یکی از نوادر باشد، اما مصلحت الهی وی را شایسته ی دیدار با خودش دانست. (سید علی اکبر موسوی، معاون فرهنگی ستاد مشترک سپاه)
..........
1- سردار مصطفی میررضایی در سال 1343 شمسی در خانوادهای عشایری و کوچ رو در منطقه تخت چان از توابع پلدختر لرستان دیده به جهان گشود.
2- مدرسه ابتدایی را در مدرسه عشایری کوگان سپری کرده و پس از آن دوران راهنمایی را در مدرسهی ماسور خرم آباد در خانهی اقوام پشت سر گذاشته و دوران دبیرستان را تا سال سوم سپری کرده و در سال 1363 با شدت گرفتن جنگ تحمیلی عراق وارد سپاه پاسداران شد.
3- طی دورهی نظامی در پادگان شهید غیور اصلی اهواز
4- شروع خدمت در تیپ 57 ابوالفضل (ع) و در گردان ابوذر
5- شرکت در عملیات والفجر9 در منطقهی سلیمانیه عراق سال 1364 با سمت فرماندهی گروهان.
6- شرکت در عملیات حماسه ساز حاج عمران که از ناحیهی صورت مجروح و چشم وی تا هنگام شهادت سوزش و آبریزش داشت.
7- شرکت در عملیات کربلا 4 و مجروحیت که بر اثر آن شنوایی گوش راست خود را کاملاً از دست داد.
8- شرکت در عملیات کربلا5 با سمت جانشینی گردان عملیاتی انبیاء.
9- بر اثر نقش ممتاز در عملیات کربلا 4و5 پس از عملیات کربلای 5 به فرماندهی گردان أنبیاء ارتقا یافت.
10- با حفظ سمت فرماندهی گردان به فرمانده محور عملیات لشکر منصوب و تا اواخر جنگ در همین پست باقی ماند و در دهها عملیات کوچک و بزرگ و برون مرزی نقش کم نظیری بر جای گذاشت.
11- در سال 1368 در هنگام ماموریت بانه و غرب کشور مجددا مجروح و پای ایشان صدمه دید که پس از عمل جراحی و معالجهی او حدود 2 سانتیمتر پای او کوتاه شد.
12-در سال 1368 مدتی به قائم مقامی تیپ دوم منصوب شد.
13- پس از مدتی اواخر سال 68 فرمانده عملیات لشکر57 ابوالفضل منصوب گردید.
14- طی دورهی دافوس در تهران، چین و کره شمالی.
15- با تدریس امور نظامی بعنوان بهترین مربی لوح تقدیر از شخص فرماندهی کل سپاه دریافت نمود.
16- در سال 1373 با ناامنی غرب کشور در آنجا بعنوان فرمانده عملیات حضور یافت که در منطقهی عملیاتی بانه بر اثر انفجار مین از ناحیهی سینه و پا مجروح گردید.
17- اواخر سال 79 به معاون هماهنگ کننده تیپ عملیاتی منصوب شد و با توجه به اینکه لشکر 57 بعد از جنگ هنوز در مناطق درگیر غرب کشور حضور داشت با نقش بی بدیل خود از رهبری لوح افتخار دریافت داشتند( میررضایی بیش از چندین لوح تقدیر مستقیم از رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل سپاه دریافت داشته اند)
18- انتقال به قرارگاه شهید شهرام فر استان کردستان با درخواست سردار حاج روح الله نوری و انتصاب وی به عنوان فرماندهی عملیات قرارگاه شهید شهرام فر(شمال غرب کشور)
19- انتصاب به عنوان معاون هماهنگ کنندهی قرارگاه شهید شهرام فر و موافقت با اعطای درجه سرداری.
20- و سرانجام گنجینه خاطرات و عملیاتهای لشکر 57 ابوالفضل با عروج خونین در نوزدهم اردیبهشت هشتاد به یاران شهیدش پیوست.
منبع: علمدار- ویژه نامهی بزرگداشت شهدای تیپ مستقل57 حضرت ابوالفضل (ع)، ص2، سال نشر1381.
برگرفته از سایت فرهنگی-اجتماعی تژگاه